Annie Birgitte Andersen

Førskolelærerutdanning fra Høyskolen i Telemark og Videreutdanning i Montessoripedagogikk fra USN med AMI-diplom.

Har jobbet i barnehage i åtte år. Jobbet i fem år i Norlights Montessoribarnehage Drammen og de siste 1 1/2 årene i Tønsberg Montessori.

Jeg søkte jobb i Tønsberg Montessori fordi det er en veletablert barnehage som har vært et fyrtårn for andre Montessoribarnehager og jeg ønsket å lære og utvikle meg som montessoripedagog. Jeg liker spesielt godt at skolen og barnehagen er samlokalisert og at det er et løp fra 0-16 år. Å samarbeide med barna er det jeg liker best med jobben og jeg har gode kollegaer som er oppriktig opptatt av barna og som gir mye av seg selv i arbeidet. Det er inspirerende.

36 år gammel fra Bodø, mor til to gutter (5 og 14 år). Jeg er gammel korpsnerd og har spilt både i skolekorps og voksenkorps. Håper å ta opp den interessen igjen når perioden med småbarn hjemme er over. I mellomtiden synger og traller jeg litt, samt strikker og syr.

Ansatt - Annie Birgitte Andersen
Barnehagelærer
Annie Birgitte Andersen