Tor Erik T. Stølen

Jeg er utdannet som lektor i historie med norsk som tilleggsfag. Jeg tok utdanningen min ved Universitetet i Sørøst-Norge
Jeg begynte å jobbe som lærer ved Tønsberg Montessori høst 2020 og dette er min første jobb som nyutdannet. 
Jeg hadde aldri hørt om montessoripedagogikken før jeg søkte om stillingen, men jeg skjønte raskt at dette var en pedagogikk som jeg har troen på. Det jeg verdsetter mest med pedagogikken er at jeg har muligheten til å tilby ungdommen en skolehverdag hvor teori og praksis går hånd i hånd. Ungdommen får ferdigheter og kunnskap som kan følge dem gjennom hele livet. Jeg er så fornøyd og takknemlig for at jeg har en så meningsfylt jobb. 
Jeg er opprinnelig fra en øy utenfor Bergen som heter Askøy, men jeg flyttet til Østlandet i 2014 i forbindelse med studier. Jeg bor i Horten sammen med min samboer og to barn. Jeg er veldig glad i friluftsliv, fotball og videospill.

Ansatt - Tor Erik T. Stølen
Lærer
Tor Erik T. Stølen