Johannes Hald Møller

• utdanning 
Utdannelse: Læreruddannelsen på Trøjborg, Aarhus, Danmark.
Utdannet i kroppsøving og engelsk.

• erfaring 
Knudsøskolen i Ry.
Vejle Kommune, engelsk konsulent.
Jobbet som assistent i Vejle kommune. 
Efterskolelærer hos VVE, Villads Villadsen Efterskole på Grønland
Jobbet som vikar på Elsted skole og Rundhøjskolen.
Diverse praktikker i forbindelse med uddannelse.

Efter en håndfuld år som lærer i Danmark, fik jeg en mulighed for at komme til Norge på et Erasmus+ projekt. 
Under projektet fandt jeg Norge veldig intressant og sagde til mig selv, at det må jeg gøre noget ved. Jeg fandt også montessori pædagogikken og filosofien og fortalte mig selv, at det må du jobbe med. Nu er jeg så i Norge og nyder oplevelsen og tiden hos TMS.
Filosofien tiltaler mig meget og er meget lig, hvad jeg selv ønsker at praktisere. 
Jeg er stolt over, at få muligheden for at jobbe ved TMS, som sigter efter at være den bedste montessori skole i Norge.

’Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd’ – K.E Løgstrup. Mine interesser er fritidsaktiviteter og fællesskab. Jeg nyder at være aktiv med naturen, om det er i skoven eller på vand. Jeg har førhen været aktiv rugby udøver i rugby og brugt megen tid på styrketræning, rugby og fællesskab. Det har ført mange minder og oplevelser med sig. 
Jeg kan også lide at spille musik og spille i band.
Jeg elsker at være med til at bidrage til gode oplevelser.

Ansatt - Johannes Hald Møller
Lærer
Johannes Hald Møller