Joril Margrethe Haug

Mitt navn er Joril, jeg er avdelingsleder på småbarnas hus. Jeg begynte her november 2020. Jeg er utdannet Barnevernspedagog i 2013, tok master i sosialt arbeid i 2015 og utdannet meg som barnehagelærer i 2017. Jeg har jobbet i barnehage som pedagogisk leder på småbarnsavdeling siden 2015. Montessori pedagogikken er noe jeg er svært interessert i. Denne pedagogikken inneholder verdier som er viktig for meg: respekt, at hvert barn er unikt og trenger ulike utfordringer som er tilpasset deres nivå, gleden av læring og utvikling. Å få være med på å utdanne hele barnets potensiale – fysisk, sosialt, åndelig, intellektuelt og emosjonelt er noe jeg er veldig takknemlig for at jeg får ta del i.

I mars 2022 fikk jeg AMI Diploma for barnehage 0-3 etter min utdanning i Poznan/Polen.

Ansatt - Joril Margrethe Haug
Avdelingsleder - Småbarnas Hus
Joril Margrethe Haug