Jose Luis Munoz Fernandez

Mitt navn er José Luis Muñoz Fernández. Jeg er 45 år gammel, kommer fra Cádiz i Sør-Spania og er pappa til en strålende datter på 14 år.
I Spania jobbet jeg som Militærpoliti noen år og senere som eiendomsmegler helt til jeg flyttet til Norge i 2004.
Jeg begynte å jobbe på Tønsberg Montessori (tidligere Jareteigen Montessoriskole) som morsmålslærer i 2004. Samtidig begynte jeg å jobbe som assistent i Barnas Hus, og jeg ble raskt veldig interessert og engasjert i Montessoripedagogikken. I 2009 startet jeg på AMI Montessori 3-6 pedagogikkutdanning i Lund (Sverige) og var ferdig utdannet i 2010.
I 2019 tok jeg fagbrev som barne-og ungdomsarbeider. I 2020 startet jeg på barnehagelærerutdanning på deltid på Oslo-Met.
Jeg liker å holde meg faglig oppdatert og jeg er veldig opptatt av at både barna, foreldrene og mine kollegaer har det bra på Tønsberg Montessori.

Ansatt - Jose Luis Munoz Fernandez
Montessoripedagog/Fagarbeider
Jose Luis Munoz Fernandez