Marius Solheim Eriksen

Jeg heter Marius og kommer fra Horten. Jeg har jobbet som barnehagelærer på Barnas Hus fra august 2020.

Jeg husker første gang jeg gikk inn i klasserommet på avdelingen jeg jobber. Barna kom inn, hentet materiell og begynte å jobbe med det de selv ønsket. Noen satt sammen i grupper, imens andre satt alene og jobbet. Den store interessen de hadde for arbeidet sitt fasinerte meg. Noe som også fanget interessen min, var barnas selvstendighet og hvor mye de fikk lov til å medvirke sin egen hverdag. Barnas hus er deres, og miljøet rundt dem er laget for å møte dem, og deres premisser.

Da jeg startet tok de ansatte meg imot med åpne armer, og viste høyt engasjement rundt refleksjonsarbeid og hva vi kan gjøre for barnets best. Vi samarbeider og kommuniserer mye i team for å evaluere arbeidet vårt, og sammen finne nye muligheter og løsninger som bidrar til at vi kontinuerlig er i utvikling, og jobber som en lærende organisasjon.
Jeg har vært aktiv hele livet. Spilte fotball fra jeg var 4 år gammel, og interessen for bevegelse og aktivitet både ute og inne er noe jeg aldri har mistet.

Jeg tok videreutdanning i Montessoripedagogikk på HBV fra 2021-2023.

Ansatt - Marius Solheim Eriksen
Avdelingsleder - Barnas Hus 3-6
Marius Solheim Eriksen